Vierdaagse Vipassana retraite voor vrouwen/helaas geannuleerd

Vipassana en compassie
Vipassana en de vier levensvrienden: Liefdevolle vriendelijkheid, compassie, medevreugde en gelijkmoedigheid. In deze vierdaagse retraite in het mooie klooster te Velp gaan we samen de stilte in en het thema van compassie uitdiepen. Er is een uur Kashmir Yoga les in de ochtend. We praktiseren de zit- en loopmeditatie en in de avond is er een Dhamma lezing.
This retreat is fully booked!
Begeleider(s): 
Gabrielle Bruhn
Taal: 
Nederlands
Kosten: 
230.- € voor verblijf en verzorging plus "Dana" voor de begeleidster. Eenpersoonskamers. Maximaal 11 deelneemsters.
Aanvang: 
donderdag, 19 november, 2020
Starttijd: 
14.00 uur
Eind: 
zondag, 22 november, 2020
Eindtijd: 
14.00 uur
Gebouw: 
Emmausklooster
Adres: 
Basilius van Bruggenlaan 4
Postcode: 
5363 VA
Plaats: 
Velp Grave

Meer informatie

Contact: 
Gabrielle Bruhn
Telefoon: 
0624204810
E-mailadres: 
De Kashmir yoga kenmerkt zich door zachte, langzame asana's en is voor iedereen geschikt. Het is een meditatie in beweging. Er is een stiltewandeling opgenomen in het programma. Informatie over het klooster vind je op: www.avantspirit.nl Aanmeldingsformulier opvragen bij Gabrielle gabi1404@hotmail.com
Deze retraite wordt begeleid door:
Drs. Gabrielle Bruhn (1954) beoefent sinds ruim dertig jaar Vipassana meditatie. Zij is begonnen in Birma en heeft in binnen- en buitenland bij verschillende leraren onderricht mogen ontvangen. Zij werkt als reisbegeleidster in Sri Lanka, waar zij haar praktijk regelmatig verdiept. Tevens is zij lid van de "Vereniging Yogadocenten Nederland" en geeft meditatie- en yogalessen in Amsterdam.
AANMELDEN / CONTACT