Liefde zonder grenzen: Een introductie tot Metta meditatie

Metta retraite

De prachtige kwaliteit van Metta (liefdevolle vriendelijkheid) is grenzeloos. In deze retraite zal Eerw. Virañani een simpele en directe methode onderwijzen om het natuurlijke vermogen van het hart te versterken om in goedheid verbinding te maken met anderen. We gaan samen deze kwaliteit Metta onderzoeken. Niet alleen in de formele beoefening, ook de vele manieren waarop in het dagelijks leven deze kwaliteit versterkt kan worden.
Deze retraite is geschikt voor beginnende en ervaren yogi’s.

Leraren: 
Ven. Viranani
Taal: 
Engels
Kosten: 
De basis kostprijs van deze retraite (voeding, onderdak en bijkomende kosten) bedraagt € 65 per overnachting. (voor deze retraite € 390,- : 6 nachten). Een tentplaats is € 10,- goedkoper per overnachting. Voor de combinatie van 2 retraites (14 nachten) is de basis kostprijs € 910,-. Dana betekent vrijgevigheid, je kan zelf bepalen wat je wil geven voor je deelname aan deze retraite. Je kan je gift voorafgaand aan de retraite overmaken of op de laatste dag van de retraite. Er zal een pin apparaat aanwezig zijn om een bank betaling mogelijk te maken. De begeleiding en het werk van de vrijwilligers zijn ook op basis van Dana (vrijwillige gift). De deelnemers worden in staat gesteld aan het eind van de retraite vrijgevigheid te beoefenen door een vrije gift aan de leraar. Ook Sangha Metta stelt een gift op prijs. Dit is bestemd voor een tegemoetkoming aan vrijwilligers die deze retraites mogelijk maken.
Aanvang: 
donderdag, 25 april, 2019
Starttijd: 
16.00 uur/inloop 14.00 uur
Eind: 
woensdag, 1 mei, 2019
Eindtijd: 
13.00 uur na de lunch.
Gebouw: 
International Theosophical Centrum
Adres: 
Meentweg 9
Postcode: 
1411 GR
Plaats: 
Naarden

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Chris van der velden & Christianne Moussault
Telefoon: 
06-41365516 (voicemail)
Organisatie: 
Sanghametta
Deze cursus wordt geleid door:
Ven. Viranani

Eerw. Virañani is een Boeddhistische non, geboren in de VS (Hawai), ze woont nu in Myanmar. Ze is diep geworteld in de Dhamma door beoefening, studie en het doorgeven van de Dhamma. Ze heeft in de Birmese traditie gemediteerd (Mahasi Sayadaw) in de Thaise woudtraditie en ze was verbonden aan de Insight Meditation Society in de VS.
Eerw. Virañani blijft van 25 april tm 9 mei 2019. Er zijn twee retraites achter elkaar:

retraite organisatie: Nynke Humalda