De Tweede Helft

Oefenen in het dagelijks leven - na de retraite

Hoe zorgen we ervoor dat de retraite na verloop van tijd niet slechts een herinnering is, maar een inspiratiebron voor ons levenspad? Hoe geven we thuis de zaadjes van aandacht, wijsheid en compassie die gezaaid zijn tijdens de retraite weer water?  
Het integreren van de oefening in het dagelijks leven is niet eenvoudig. Er bestaat geen blauwdruk voor het voortzetten van de oefening, maar er zijn wel aspecten die je ondersteunen en die op een speelse manier beoefend kunnen worden. 
 

Kosten: 

zie website

Aanvang: 
woensdag, 11 januari, 2023
Eind: 
woensdag, 11 januari, 2023
Plaats: 
online

Meer informatie

Contact: 
Joost van den Heuvel Rijnders
Organisatie: 
30NOW

Deze Verdiepingsreeks zorgt niet alleen voor deze ondersteuning en inspiratie tijdens de eerste 6 weken na een retraite, maar is ook later te volgen als je meditatie weer een plek wilt geven in je leven. Bovendien behoud je toegang tot de geleide meditaties, oefensuggesties en inleidingen in de thema's. 
 

-Verdiepingsreeks van Joost van den Heuvel Rijnders in samenwerking met meditatieleraren Mirjam Schild, Bart van Melik, Frits Koster, Chris Grijns, Maarten Olthof, Riët Aarsse en Zohair Elabd. 
-Geschikt voor iedereen die ooit een retraite heeft gedaan en handvatten kan gebruiken voor het voortzetten van de oefening in de retraite des levens. 
-7 thema's - voor ruim 6 weken en daarna - Bekijk vooraf het eerste thema
-Kijk voor meer informatie & direct van start: https://www.30now.nl/tweede-helft/

Deze retraite wordt begeleid door: