De smaak van stilte

Inzichtmeditatie retraite in de Pyreneeën

Deze vijfdaagse Vipassana retraite wordt gehouden in het ruige landschap van La Garotxa. In dit zomerse landschap cultiveren we vriendelijke aandacht waarmee onze geest zich ontspant en helderder wordt. Je krijgt zicht op je reactiepatronen en ontdekt tevens hoe alles veranderlijk is. Het mooie van mediteren op deze plek is de directe verbinding tussen ervaringen in de binnen- en de buitenwereld.

Begeleider(s): 
Chris Grijns en Riët Aarsse
Taal: 
Nl (engels mogelijk)
Kosten: 
De kosten voor het verblijfsarrangement bedragen € 560. Als je met de tent komt is korting mogelijk. Het verblijfsarrangement bestaat uit 6 nachten in een tweepersoonskamer, 6 x ontbijt, 6 x lunch, 6 x avondmaaltijd. Gedurende de dag is er thee en koffie.
Aanvang: 
zondag, 23 augustus, 2020
Starttijd: 
17.00 uur
Eind: 
zaterdag, 29 augustus, 2020
Eindtijd: 
12.00 uur
Gebouw: 
landgoed Les Gavatxes.
Plaats: 
Castellfollit de la Roca, Noord Spanje, Pyreneeën

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Chris Grijns
Organisatie: 
Chris Grijns, Riët Aarsse

Als je meer informatie wilt, stuur dan een mailtje naar Chris Grijns, je krijgt dan informatie toegestuurd.
Reizen gaat naar Girona of Barcelona met ov

Deze retraite wordt begeleid door:
Chris Grijns

Chris Grijns heeft vele jaren ervaring in verschillende vormen meditatie en begeleiden met korte en lange retraites. Ze is onderdeel van het collectief VipassanaNu. Meer informatie vindt je op https://www.vipassana.nu/chris-grijns/.

Riët Aarsse

Riët volgde lange vipassana retraites in Azië en het Westen en faciliteert Insight Dialogue (ID), meditatie-in-interactie. Ze studeerde westerse en boeddhistische psychologie, geeft les sinds 2012. Meer informatie vindt je op www.amsterdaminzichtmeditatie.nl.