Meditatieweekend Denekamp

Een open, ontspannen en nieuwsgierige houding voor het ontwikkelen van inzicht

In het weekend van vrijdag 9 t/m 11 november is er een meditatieweekend in Denekamp (ov) onder leiding van Joost van den Heuvel Rijnders en Mirjam Schild. Dit is een mooie gelegenheid om wat langer te mediteren en een weekend in stilte door te brengen.
Het weekend zal voornamelijk bestaan uit zit-en loopmeditaties. We oefenen vanuit een ontspannen houding en proberen met interesse en een open mind te kijken naar ervaringen die zich aandienen. Daarnaast doen we lichte lichaamsoefeningen en zal er 's avonds een Dhammatalk worden gehouden.

Leraren: 
Joost van den Heuvel Rijnders en Mirjam Schild
Kosten: 
€ 190,- (alle deelnemers hebben een 1-persoonskamer) en vegetarische maaltijden. De begeleiding vindt plaats op basis van dana/donatie. De genoemde prijzen zijn voor voeding, verblijf, organisatie, administratie, enz. De begeleiders werken volledig op dana (gift) basis.
Aanvang: 
vrijdag, 9 november, 2018
Starttijd: 
Inloop vanaf 19:00
Eind: 
zondag, 11 november, 2018
Eindtijd: 
ca 16:00
Gebouw: 
Huize Elisabeth, Denekamp
Adres: 
Gravenallee
Plaats: 
Denekamp

Meer informatie en aanmelden

Contact: 
Nellie Tankink
E-mailadres: 

N.B. Je aanmelding is pas geldig als de betaling en het aanmeldingsformulier binnen zijn.
En de kosten over te maken op rekeningnummer NL69INGB0006595748 t.n.v. Joost van den Heuvel Rijnders o.v.v. Meditatieweekend Terug naar de markt 2018.

Inhoudelijke vragen kan je mailen aan:
Joost van den Heuvel Rijnders joost@inzichtmeditatie.com / T: 053-4785970

Deze cursus wordt geleid door:
Joost van den Heuvel

Joost van den Heuvel Rijnders begon in 1995 met het beoefenen van vipassana meditatie. In Nederland deed hij vele retraites onder begeleiding van verschillende leraren. Na zijn studie vertrok hij naar Azië en mediteerde bijna drie jaar intensief in Birma en Nepal. In 2017 verscheen zijn boek ‘Terug naar de markt’ (Asoka) over het toepassen van het boeddhisme in het dagelijks leven.

Mirjam Schild

Mirjam Schild beoefent al jaren vipassana en heeft meerdere retraites in binnen en buitenland gedaan bij verschillende leraren. Daarnaast is zij mindfulness-en compassietrainer en psychotherapeut.
Meer info: www.swaabenschild.nl